Inschrijven 2024 individuele deelname / gesloten

Beste bezoeker. Op dit moment is het inschrijven als individu niet meer mogelijk. Het maximaal aantal startnummers is uitgegeven. wellicht dat je nog twee enthousiastelingen kunt vinden om samen een team van drie te vormen zodat je je alsnog mee kan gaan strijden :-).

Beste aspirant deelnemer. Op 08 juni 2024 zal de derde editie van de ESJ Trio Triathlon Zevenbergen gaan plaatsvinden. Wat tof dat je je gaat inschrijven voor de categorie individuele deelname! Voordat je hieraan begint willen we je natuurlijk nog even meegeven wat je er allemaal voor terugkrijgt. Onze doelstelling is om een veilig en goed georganiseerd evenement weg te zetten. Een evenement waarvan je na afloop denkt; dat was tof… volgend jaar weer!

Met je inschrijving bevestig je je deelname en ben je verzekerd van een sportieve wedstrijd met een keurige registratie van de doorkomsttijden. Daar willen we natuurlijk geen gesteggel over hebben :-). Daarnaast kom je door een mooi en sfeervol centrum waar we ook voor ambiance hebben gezorgd. we hopen natuurlijk dat dit je niet al te veel zal afleiden van je sportieve prestaties. Je fans kunnen ook gewoon meekomen want we hebben ruimte genoeg en zij zien je meermaals voorbij komen op het parcours, wel zo leuk toch? Natuurlijk ontvang je ook het felbegeerde Trio Triathlon Zevenbergen jaarshirt, en wellicht hebben we nog wat andere verrassingen voor je. Kortom, een hele leuke middag waarin je samen met vele ander sportievelingen de strijd aan gaat om met een goede tijd over de finish te komen. Na afloop kunnen we nog volop genieten van de sfeer in ons mooie Zevenbergen…je weet: Brabantse nachten zijn lang.

NB: voor de categorie individueel zal een aparte registratie gelden.

LET OP: inschrijven voor 08-05-2024.
Leuk dat je mee gaat doen!

INSCHRIJFFORMULIER INDIVIDUELE DEELNAME (dus geen trio): inschrijving gesloten